Osaamisen kehittäminen osaajan omaksi tehtäväksi!

2016-04-24

Slide1

Tervetuloa aamiaiselle vaihtamaan näkemyksiä ja kokemuksia uudenlaisista “talentin” ja osaamisen kehittämisotteista! Aika: 29.4. klo 8.30-10.30. Osoite: LearningMiles, Tehtaankatu 27-29D, (sisäpiha, hissi nro 4, 3 krs).

Ilmoittaudu osoitteeseen bo-magnus.salenius@learningmiles.fi (Tilaisuus on maksuton.)

Viritämme keskustelua esittelemällä kaksi käynnissä olevaa ja LearningMilesinfasilitoimaa kehittämisohjelmaa: Metso Leadership Quest ja FCA Business Challenge (FiatChryslerAutomobiles).

Molemmissa hankkeissa sovelletaan uusia tapoja ohjata osallistujia ottamaan aktiivisempi vastuu oman talentin ja oppimiskapasiteetin kasvattamisesta. Metso Leadership Quest nojautuu vahvasti tutkivaan ja kokemukselliseen oppimiseen. FCA Business Challenge perustuu sekä “pelillistämisen” (“gamification) että ongelmalähtöisen oppimisen hyödyntämiseen. Pyrkimyksiä ovat myös ohjelman joustava kansainvälinen toteutus, tietoteknologian mielekäs hyödyntäminen toteutuksen nopeus sekä kustannusehokkuus.

Tilaisuudessamme Metson Oyj:n ohjelmasta vastaava johtaja MiiaTaanila valottaa yrityksen tavoitteita uudenlaisille kehittämisotteelle ja arvioi kokemuksiaan tästä. Uskomme, että syntyy hyvää keskustelua ja vilkasta näkemystenvaihtoa.

Lämpimästi tervetuloa aamiaiselle ja vaihtamaan kokemuksia uuden ajan oppimisesta ja kehittymisestä!

Bo-Magnus Salenius


Comments

Leave a Reply

Bo-Magnus Salenius

Bo-Magnus Salenius